Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Tim

Tim

Hoi,

Ik ben Tim Renkens en graag wil ik me even voorstellen aan jullie. Ik ben geboren op 21 juli 1997.

Samen met mijn oudere zus Anouk  en mijn ouders ( Lianne en Ferdie ) woon ik (nog😉) in het dorpje Overasselt.

Vanaf mijn geboorte is mijn ontwikkeling net allemaal wat anders en vooral trager verlopen.  Vanaf mijn 5de jaar ben ik naar de Terwindtschool in Groesbeek gegaan.  Hier heb ik een hele mooi tijd mogen hebben en heb daar natuurlijk ook nog veel geleerd. Vervolgens ben ik naar de Marwindtschool in Nijmegen gegaan. Hier heb ik het ook erg gezellig gehad en veel praktische dingen geleerd. Vanuit deze school ben ik stage gaan lopen bij Imkerij de Immenhof in Heumen en bij de Bosgroep in Overasselt. Het mooie is dat ik op beide plekken nu 2 dagen per week aan het werk (dagbesteding) ben.

Mijn grote hobby is voetbal. Ik zelf voetbal bij Woezik voetbal+. Hier heb ik ook  een aantal jongens leren kennen die ook op deze mooie site staan. Verder hou ik natuurlijk alles over voetbal bij en kijk graag naar de wedstrijden.  Met papa en zus Anouk bezoek ik regelmatig wedstrijden in de stadions.  Ook ga ik eens per jaar met mijn zus en vriend lekker een paar daagjes op vakantie.

En wanneer het maar effe kan ben ik ook van de partij in het Hoshuuske in Alverna, super gezellig.

Ook geniet ik van de bezoekjes van en aan mijn familie en vrienden, kunnen ze me straks mooi  in Wijchen komen bezoeken. Van harte welkom natuurlijk.

Ik ben trots en blij om samen met de anderen hier in Wijchen te mogen gaan wonen. Een mooi plekje en lekker dicht in de buurt van het centrum van Wijchen. Ik kijk er naar uit om met z’n dertienen hier met veel plezier te kunnen en mogen gaan wonen.

 

Groetjes Tim,

(Oh ja, papa en mama hebben me wel een beetje met dit stukje geholpen )

 

 

Ontmoet alle bewoners
×