Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Tim

Tim

Hee!

Ik ben Tim van Mansum en ik ben super enthousiast om bij het Woon Initiatief Wijchen te gaan wonen. Ik zal mijzelf zo goed mogelijk presenteren:

Zoals ik al zei, Ik ben Tim geboren op 12 augustus 2000. Ik ga inmiddels al een jaar naar zorgboerderij ‘De Gastvrijheid’ waar ik hard aan het werk ben om het onkruid te wieden en de dieren te verzorgen. Hiervoor heb ik op school gezeten bij De Kom in Druten. Om het weekend ga ik logeren bij s’Heerenloo.

Ik houd van wandelen. Het liefste neem ik dan onze hond Siebe en mam mee en gaan we gezellig erop uit. Gewoon een rondje of richting de oma’s en met een beetje geluk lopen we langs Markt 19 voor een ijsje. Daarnaast ben ik vaak creatief bezig en ben ik gek op muziek. Ik ken de meeste nummers uit mijn hoofd en kijk/zing deze graag mee via de computer. Met de computer ben ik trouwens ook best handig. Maar dit stukje schrijven doe ik wel samen met mijn grote zus Esmé 😉

Mijn broer Wout en mijn zus Esmé zijn al een tijdje uit huis. Die stap wil ik nu ook zetten. Sommige van jullie kennen mij misschien al een beetje van de voetbal+ waar ik altijd met pap naartoe ga en voor de rest hoop ik dat ik jullie een goed beeld heb gegeven van mijzelf!

Tot snel

 

Ontmoet alle bewoners
×