Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Bas

Bas

Hallo ik ben Bas van Schijndel.
Graag wil ik me even voorstellen aan jullie.
Op 5 maart 1998 ben ik geboren in Nijmegen. Na een hele slechte start mochten mijn ouders mij na 5 weken ziekenhuis mee naar huis nemen.
Omdat ik extra zorg nodig had ben ik via de peuter revalidatie Maartenskliniek ,de Maartensschool op de Kom in Druten terecht gekomen .
Ik werk 3 dagen bij Brownies en Downies in Wijchen en 2 dagen bij de Zuidooster in Grave waar ik met veel plezier naar toe ga.

Ik woon samen mijn ouders in Wijchen.
Net als mijn broers en mijn vader voetbal ik bij SC Woezik bij Voetbal+. Ik zit met Noortje op dansen bij Puur  en als het kan ga ik ook elke maand naar de disco het ”Hoshuuske” in Alverna waar ik echt de hele avond op de dansvloer sta.
Ik ben bijna altijd vrolijk maak me niet snel ergens zorgen over en vind bijna alles leuk.
Thuis vermaak ik me met filmpjes of uitzending gemist kijken op mijn telefoon, technisch lego en ik ben gek op spelletjes. Op vakantie gaan vind ik ook geweldig. Het liefst ga ik kamperen en de tent opzetten vind ik helemaal het einde.
Nu woon ik nog met veel plezier bij mijn ouders thuis maar mijn droom voor de toekomst is om samen met mijn vrienden en vriendinnen in 1 huis te wonen. Sommigen ken ik al vanaf de kleuterleeftijd en we hebben altijd veel plezier samen dus hoe gaaf zou het zijn als dit lukt
Dit is in het kort een verhaaltje over mij opgeschreven door mijn moeder

https://www.facebook.com/woondroomwijchen/?ref=bookmarks

Ontmoet alle bewoners
×