Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Pascal

Pascal

Hallo Allemaal.

Mijn naam is Pascal ik ben 21 jaar en woon in Nijmegen. Loran is mijn broer hij is twee jaar ouder dan ik en woont, werkt en studeert in Nijmegen. Mijn vader is Willem-Peter en mijn moeder is Marga. Ik wil graag op mezelf gaan wonen dus zijn we op zoek gegaan naar een woonvoorziening.

Ik ben geboren met een hartafwijking en heb een herseninfarct gehad. Ik ben best vaak geopereerd en heb van jongs af aan fysiotherapie en ergotherapie gehad dat begon thuis en later bij de peuterrevalidatie in de Maartenskliniek. Na de basisschool ben ik naar de Werkenrodeschool in Groesbeek gegaan. Daar heb ik veel geleerd en met mijn klasgenoten een fijne tijd gehad. Ik werk nu 3 dagen per week bij het Toverbaltheater in Beneden Leeuwen en sinds kort werk ik 1 dag bij WerkWent in Weurt.

Mijn hobby’s zijn; zwemmen, theater, gamen op de Nintendo Switch, vloggen, honden uitlaten, YouTube filmpjes kijken én maken. Ik houd ook heel erg van honden, daar word ik vrolijk van. Zelf heb ik geen hond maar ik wandel heel graag met de hond van familie, kennissen of van de buren (samen met mijn moeder).  Op de foto zie je de hond van mijn tante tijdens een wandel-date!

Op zaterdag zwem ik in Oss bij Gesposs. Elke maand is er bij Jongerencentrum ’t Honk in Oss een gezellige middag, daar doen we leuke dingen samen en elke 6 weken is daar ook een discoavond. Op woensdagavond ga ik naar de Lindenberg daar volg ik theater les en werken we aan voorstellingen voor het Waalzinnig Festival in Nijmegen. Onlangs hebben we een voorstelling gegeven in LUX. Ik ben ook graag thuis, lekker chillen, filmpjes kijken op de laptop of spelletjes spelen op de iPad.

Kort geleden hoorde ik dat er bij Stichting Wooninitiatief Wijchen een plaats is vrijgekomen voor mij. Daar ben ik heel erg blij mee want nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Ik heb veel zin om met Gijs, Jur, Frederique, Noor, Tim, Thijs, Tim, Marit, Lili, Joep, Bas en Kim op de nieuwe locatie in Wijchen te gaan wonen. Zaterdag 9 juli 2022 was de eerste kijkdag en hebben we al een beetje kunnen zien hoe mooi het wordt. Ook is de naam WijSamen onthuld ik vond het heel fijn om erbij te zijn. Ik kijk ernaar uit om de woonruimte in te richten met een slaapbank voor logees, eigen koelkast en mijn eigen spullen.

Ik hoop dat Wij Samen een fijne tijd tegemoet gaan met veel lol en gezelligheid.

Groetjes Pascal.

 

Ontmoet alle bewoners
×