Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Marit

Marit

Hallo ik ben Marit en heb nog 2 oudere zussen die in Utrecht wonen. Ik ben op 6 februari 1998 geboren en heb 3 jaar (2018-2020) in Beekbergen gewoond, waar ik een woon-leer traject op  Academie Spelderholt  heb gedaan. Dat was super leuk, ik heb er een boel geleerd zoals meehelpen in het hotel, mijn eigen kamer schoon houden en samen met andere mensen in een huis wonen. Nu woon ik weer thuis bij papa en mama in Elst en dat vind ik ook heel fijn. Ik werk nu 2 dagen bij de Waspartners in Heteren en 2 dagen bij Brownies&Downies in Wijchen. Bij B&D werken Bas, Kim, Joep, Noor en Lilly ook, ik vind het erg gezellig om een aantal bekenden te zien.
Ik heb met Bas, Frederique, Jur, Noor en Sam op de Maartenschool in Nijmegen en op de Kom in Druten in dezelfde klas gezeten. Daar hebben we een super leuke tijd gehad.

We zien elkaar ook nog altijd bij de maandelijkse disco in Alverna of andere uitjes. Dat is zo leuk, lekker hossen en zingen met zijn allen. Bijna het hele woonhuis is er dan. Ik ga ook wel eens logeren bij Bas, Noor en Frederique. Dat is altijd heel gezellig. Laatste hebben we met zijn allen het hoogste punt van het woonhuis gevierd. En we hebben ook samen een bordje voor bij de deur gekleid met onze naam en huisnummer erop.

Ik hoop dat ik gauw samen met mijn vrienden en vriendinnen van vroeger in Wijchen kan gaan wonen. Ik ga dan spullen kopen voor mijn nieuwe kamer, zoals een melk-klopper en misschien wel een Senseo apparaat. Ik wil ook een TV en een bank. Ik ben met mama al in allerlei winkels wezen kijken.

Als ik een dagje uit kan kiezen, kies ik de Efteling, daar krijg ik geen genoeg van. Ik ken de nieuwste attracties en durf bijna overal in, behalve de Baron, die is wel eng. Nu wordt er een nieuw Hotel en  Spookhuis gebouwd, dat volg ik van het begin tot het eind. Verder houd ik van muziek luisteren en meezingen. Vooral Nederlandse liedjes van Jan Smit, Nick en Simon en Andre Hazes (Leef!). Ik maak ook mooie Diamond Paintings, dat hebben we ook ontdekt sinds Corona. Ik volg de blog van de familie Bellinga en weet inmiddels alles van ze. En ik ben groot fan van Martien Meiland, daar moet ik altijd zo om lachen. Eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk om te doen en om te leren, vooral als er leuke en lieve mensen om mij heen zijn.

Groetjes Marit

Ontmoet alle bewoners
×