Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Marit

Marit

Hallo ik ben Marit en heb nog 2 oudere zussen die in Amsterdam en Utrecht wonen. Ik ben op 6 februari 1998 geboren en heb de afgelopen 3 jaar (2018-2020) in Beekbergen gewoond, waar ik een woon-leer traject op  Academie Spelderholt  heb gedaan. Dat was super leuk, ik heb er een boel geleerd zoals meehelpen in het hotel, mijn eigen kamer schoon houden en samen met andere mensen in een huis wonen. Na 3 jaar ben ik weer thuis bij papa en mama in Elst en dat vind ik ook weer heel fijn. Ik werk nu 2 dagen bij de Waspartners in Heteren en 2 dagen bij Brownies&Downies in Wijchen. Bij B&D werken Bas, Kim, Joep, Noor en Lilly ook, ik vind het erg gezellig om een aantal bekenden te zien.
Ik heb met Bas, Frederique, Jur, Noor en Sam op de Maartenschool in Nijmegen en op de Kom in Druten in dezelfde klas gezeten. Daar hebben we een super leuke tijd gehad.

We zagen elkaar ook nog altijd bij de maandelijkse disco in Alverna of andere uitjes. Helaas ligt dat nu even stil door Corona. Ik ga ook wel eens logeren bij Bas, Noor en Frederique. Dat is altijd heel gezellig.

Ik hoop dat ik gauw samen met mijn vrienden en vriendinnen van vroeger in een huis kan gaan wonen. Ik ga dan spullen kopen voor mijn nieuwe kamer, zoals een melk-klopper en misschien wel een Senseo apparaat.

Als ik een dagje uit kan kiezen, kies ik de Efteling, daar krijg ik geen genoeg van. Ik ken de nieuwste attracties en durf bijna overal in, behalve de Baron, die is wel eng. Verder houd ik van muziek luisteren en meezingen. Vooral Nederlandse liedjes van Jan Smit, Nick en Simon en Andre Hazes (Leef!). Ik maak ook mooie Diamond Paintings, dat hebben we ook ontdekt sinds Corona. Ik volg de blog van de familie Bellinga en weet inmiddels alles van ze. En ik ben groot fan van Martien Meiland, daar moet ik altijd zo om lachen. Eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk om te doen en om te leren, vooral als er leuke en lieve mensen om mij heen zijn.

Groetjes Marit

Ontmoet alle bewoners
×