Wil je ons ook helpen?
JA! IK WIL OOK DONEREN

Jur

Jur

Hallo, ik ben Jur. Op 28 juli 1998 werd ik samen met mijn tweelingbroer David in Nijmegen geboren. Samen gingen we naar de Maartenschool, waar ik ook Marit, Bas, Noor, Frederique en Sam leerde kennen. Daarna ben ik met hen samen verder gegaan naar de Kom in Druten.
Nu werk ik alweer een aantal jaar bij de Winkelsteegh in Nijmegen. Het leukste vind ik de paarden verzorgen en naar de dierenweide gaan. De Funbus op vrijdag is ook altijd leuk, want ik houd wel van een feestje!
Ik houd van dansen op DJ muziek, vooral house en ben al 2 keer naar Emporium geweest. Maar ik houd ook van Lee Towers en musicals zoals Mama Mia en de Lion King en om zelf muziek te maken op de gitaar of piano. Als ik kan, ga ik ook naar de disco in Alverna waar ik mijn vrienden weer zie. En we appen met elkaar met smileys.

Sinds augustus 2017 ben ik al uit huis omdat ik veel zorg in het dagelijks leven nodig heb. Ik woon nu in een woonvorm in Beuningen, maar zou het heel leuk vinden om met mijn vrienden die ik al zolang ken in Wijchen te gaan wonen.

 


.

 

Ontmoet alle bewoners
×